Groepen

GROEPEN

GROEPSINDELING

In het schooljaar 2023-2024 wordt getraind op basis van individue. Een onderscheid in groepen is gemaakt in jongens en meisjes. Op basis van de ontwikkeling van het talent wordt een individuele trainingsprogramma aangeboden. 

Op basis van ervaring in de afgelopen jaren willen we de opbouw eerst met 2 trainingen in de week doen en vanaf februari wordt beoordeeld of er eventueel een derde training bij kan. Onze technische manager Harrie Weerman is verantwoordelijk voor de indeling. Hij stelt samen met het talent het aantal zaaltrainingen en indien gewenst het krachttrainingsprogramma op. De krachttraining wordt gegeven door Frank Heine.

TRAININGEN

Wekelijks, met uitzondering van de vakanties, wordt er op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag getraind in Sporthal Angelslo van 07.30 tot 09.00 uur. De trainingen worden gegeven door gecertificeerde trainers en worden aangestuurd door de technisch manager. 

De talenten ontvangen een trainingspakket bestaande uit trainingspak en tenue. Getraind wordt in CHD kleding. De talenten dienen minimaal 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn. Zij nemen hun bidon en bal mee naar de hal.

KEEPERS

Onze keepers hebben een individueel programma en worden getraind door ervaren keepertrainers.